Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Klasszikus bruschetta Karaván Grillsajttal

Klasszikus bruschetta Karaván Grillsajttal
Klasszikus bruschetta Karaván Grillsajttal
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bruscetta omlós grillsajttal, hmm, nagyszerű párosítás!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A koktélparadicsomokat mérettől függően 4-8 felé vágjuk, a paprikát apróra kockázzuk és a paradicsomhoz adjuk. Zúzott fokhagymával, sóval, borssal és frissen vágott bazsalikomlevéllel ízesítjük, majd összekeverjük kb. 5 ek. extra szűz olívaolajjal. 2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Felhasználás előtt fél órával kivesszük a hűtőből.
  2. A grillsajtokat grillrácson (vagy serpenyőben) megsütjük, kicsit pihentetjük.
  3. A kenyérszeleteket pirítóban vagy grillrácson mindkét oldalukon megpirítjuk.
  4. A pirított kenyérszeleteken egyenletesen elosztjuk a fűszeres paradicsomot.
  5. Felszeleteljük a grillsajtokat és a szendvicsek tetejére helyezzük.
  6. Végül megszórjuk pirított fenyőmaggal, megspricceljük a maradék olívaolajjal és néhány kisebb bazsalikomlevéllel és citromborssal díszítve azonnal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 349
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Karaván Grill és Tihany Grill

Mióta szakács: 2016.06.14.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

502
zsemle 4 db
füstölt sajt 240 g
koktélparadicsom 25 dkg
fokhagyma 2 gerezd
sárga kaliforniai paprika 0.5 db
bazsalikom 1 marék
olívaolaj 6 ek
fenyőmag 2 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint