Minden évben repesve várjuk a spárgaszezont. A sokféle elkészítési mód közül legjobban a "klasszikus" változatot szeretjük.
Minden évben repesve várjuk a spárgaszezont. A sokféle elkészítési mód közül legjobban a "klasszikus" változatot szeretjük.
4 személynek köret (pl. grillezett szűzérme vagy füstölt lazac, pisztráng mellé nagyon finom), 2 személynek főétel, pl. petrezselymes újkrumplival, friss kenyérrel. Hollandi mártás helyett kis vajban felforralt tejföllel is meglocsolhatjuk. Jól hűtött száraz fehérbor illik hozzá. Jó étvágyat!
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (5)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. május 18-án kiemeltük cikkünkben: Ezekért rohannak az Aldiba, Lidlbe és Sparba
Üdvözlettel, NoSalty
Köszönöm szepen, Marti
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. április 12-én kiemeltük cikkünkben: Tudod mi a nyúlárnyék? Ehető, és a húsvéti asztal egyik legmutatósabb finomsága lehet - találd ki!
Üdvözlettel, NoSalty
Nagyon köszönöm!
Üdvözlettel: Marti
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2014. július 14-én kiemeltük cikkünkben: A hét szakácsa: Marti48
Üdvözlettel, NoSalty