Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kockasajtos csirkeragu

Kockasajtos csirkeragu
Kockasajtos csirkeragu
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a gyors, finom menüt gyakran készítem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kockákra vágott hagymát olajban megpároljuk. Beletesszük a csíkokra vágott húst, az áttört fokhagymát és a fűszereket.
  2. Kevés vízzel félpuhára főzzük, majd hozzáadjuk a medve sajtot és a bort. Lassú tűzön készre főzzük.
  3. A sajttól finom krémes és sűrű lesz, a bortól pikáns ízű. Az ínyencek főzhetnek bele 1 doboz kukoricát is.
  4. Köretként rizst, tésztát vagy sült burgonyát kínálunk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 16
össznézettség: 3 318
elküldve: 1
receptkönyvben: 164
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
293 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fehérboros-sajtos csirkeragu, sajtos csirkeragu kukoricával, kukoricás-kockasajtos csirkeragu

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

505
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 1 ek
csirkemell filé 100 dkg
fokhagyma 3 gerezd
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 1 kávéskanál
víz 2 dl
kockasajt 100 g
fehérbor 1 dl
csemegekukorica 40 dkg