Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Koktélrákos ragu

Koktélrákos ragu
Koktélrákos ragu
22 perc / előkészület: 7 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sushi alapanyag maradékainak felhasználására készült az étel.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizzsel, tésztával kínáljuk. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rákrudakat cm-es darabokra, a vöröshagymát apróra vágjuk.
  2. A zsiradékokat egy edényben megmelegítjük, beledobjuk a hagymakockákat, rákot, rákrúd darabokat.
  3. Belemorzsoljuk a halászlékockát, a felsorolt fűszerekkel ízesítjük, vízzel felöntjük és kb. 10 percig lassú tűzön főzzük a ragut.
  4. Hozzátesszük a fagyasztott zöldborsót, beleöntjük a sherry-t majd a tejszínt, összeforraljuk.

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 13 668
elküldve: 3
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

goedeburg

Mióta szakács: 2010.11.20.
18 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sherrys tejszínes rákragu, tejszínes rákragu sherryvel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

312
margarin 5 dkg
napraforgó olaj 2 ek
vöröshagyma 0.5 közepes fej
koktélrák 15 dkg
halrudacska 4 db
zöldborsó 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
petrezselyem 0.5 tk
majoranna 1 csipet
halászlékocka 0.5 db
1 kávéskanál
víz 250 ml
sherry 40 ml
főzőtejszín 100 ml