Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszcsók Ana Princely Cake konyhájából

Kókuszcsók Ana Princely Cake konyhájából
Kókuszcsók Ana Princely Cake konyhájából
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Túl sok tojásfehérjéd gyűlt össze? Most el tudod használni ezzel a nagyon tartós és finom süteménnyel, a kókuszcsókkal.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt 50-60 fokra melegítjük, majd elkezdjük a tojásfehérjét félig felverni. Lassan, fokozatosan hozzászórjuk a kristálycukrot, de közben a legmagasabb fokozaton habosítjuk tovább, míg teljesen kemény hab lesz.
  2. Ezután óvatosan belekeverjük fakanállal a kókuszreszeléket, majd habzsákba töltjük a masszát, és zsírpapírra kinyomkodjuk.
  3. A sütő ajtaját én kiszoktam támasztani egy gyufás skatulyával, hogy a felesleges gőz távozzon. Addig szárítjuk, míg a kókuszcsókot már szépen le tudjuk szedni a papírról.
  • sütési hőfok: 70°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 40x40 cm
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 300
elküldve: 1
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ana Princely Cake

Mióta szakács: 2018.05.31.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
alkalom: húsvét, karácsonyi édességek, karácsonyi gasztroajándék
költség egy főre: olcsó receptek
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
maradék ételből: maradék tojásból
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kókuszos habcsók

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

763
kókuszreszelék 35 dkg
tojásfehérje 16 db
cukor 50 dkg