Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszcsók Helga konyhájából

Kókuszcsók Helga konyhájából
Kókuszcsók Helga konyhájából
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (21)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradék tojásfehérjém felhasználása miatt készítettem.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásfehérjét keményre verjük.
  2. Apránként hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, sót, végül a kókuszreszeléket.
  3. Két teáskanál segítségével kis halmokat rakunk a masszából a sütőpapírral kibélelt tepsibe, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 150°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 44
össznézettség: 133 834
elküldve: 38
receptkönyvben: 899
elkészítve: 53/53
Facebookon megjelent: 4

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
maradék ételből: maradék tojásból
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: desszert
adag: 12 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kókuszos csók, kókuszos habcsók, vaníliás kókuszcsók

Hozzászólások (21)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Évikém
Évikém / Évikém Wed, 2017-09-20 23:06

Megcsináltuk és nagy sikere volt. Közben azt tapasztaltuk, hogy a második adag jobban nézett ki és finomabb is lett, mint az első. Lehet, hogy azért mert legalább 20 percet állt, mielőtt sütőbe tettük volna?
Évikém és lánya

egyunkegyet
egyunkegyet Mon, 2017-01-23 14:10

vajon nekem miert lett feher a kulseje? tul alacsony homersekletet hasznaltam es kicsapodott a tojas? :( Pedig mindent ugy csinaltam ahogy le van irva

villers
villers Mon, 2017-09-18 17:55

Én mindig folyékony édesítőt használok hozzá, és még sosem esett szét. Ugyanolyan állaga van, mint mikor cukorral csinálom. Csak nehezebb eltalálni, hogy mennyi az annyi :)

Roberta5
Roberta5 Mon, 2017-02-06 19:55

Én kipróbáltam folyékony édesítővel, de sajnos szétesik sütés után a csók, nem fogja úgy össze, mint a cukor

229
tojásfehérje 4 db
porcukor 25 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
1 csipet
kókuszreszelék 25 dkg