Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszkrémes alagút

Kókuszkrémes alagút
Kókuszkrémes alagút
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Többféle módon lehet tölteni ezt az alagutat; pudinggal, habbal; gesztenyés krémmel. Most kókuszos krémmel próbáltam ki.

hozzávalók / 4 adag

Kekszes "tészta"

Kókuszkrém

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat egy tálba tesszük, majd összegyúrjuk, és 1/2-1 órára a hűtőbe rakjuk.
  2. A kókuszkrémhez puha margarint a porcukorral habosra verjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és összekeverjük.
  3. Elővesszük a "tésztát", egy nagyobb és egy kisebb adagra osztjuk (kb. 80-20 arányban). A nagyobb részt a formába nyomkodjuk, majd rátesszük a krémet. A végén a kisebb részt kinyújtjuk annyira, hogy befedje a krémet, óvatosan a krémre helyezzük. Tálalásig a hűtőben tároljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 468
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

R1CH4RD

Mióta szakács: 2020.07.23.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, húsvét, Anyák napja, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kókuszos őzgerinc sütés nélkül, kekszsüti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1404
kekszmorzsa 25 dkg
cukrozatlan kakaópor 2 evőkanál
porcukor 5 dkg
margarin 10 dkg
rumaroma 10 ml
tej 1.5 dl
margarin 20 dkg
porcukor 20 dkg
kókuszreszelék 20 dkg