Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszkrémes zöldborsófőzelék Főzelékes Feritől

Kókuszkrémes zöldborsófőzelék Főzelékes Feritől
Kókuszkrémes zöldborsófőzelék Főzelékes Feritől
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A főzelékek mindig megosztóak, néha el sem hisszük, hogy létezik belőlük ehető verzió. Szatmári Feri régóta cáfol rá erre a feltevésre. Ezt az isteni borsófőzeléket feltétlenül készítsd el!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat közepes lángon összeolvasztjuk az olajjal. Ráborítjuk a hagymát, finoman sózzuk, és 3-4 percig pároljuk.
  2. Reszelt gyömbért és fokhagymát adunk hozzá, amivel további fél percig pirítjuk. Ráborítjuk a borsót, átkeverjük, majd felöntjük vízzel vagy alaplével. Forrástól számítva 6-8 percig főzzük.
  3. Az egyharmadát a petrezselyemmel összepürésítjük, majd visszakeverjük az alaphoz. Összeforraljuk a kókuszkrémmel, sózzuk, borsozzuk.
  4. Egy serpenyőben olajat hevítünk, megpirítjuk benne a virslikarikákat. Chilivel fűszerezzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 17
össznézettség: 4 326
elküldve: 0
receptkönyvben: 89
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
946 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: főzelékek
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borsófőzelék

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

596
zöldborsó 1.2 kg
vaj 1 ek
napraforgó olaj 4 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
gyömbér 2 cm
alaplé 3 dl
kókuszkrém 20 dkg
petrezselyem 2 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
frankfurti virsli 10 dkg
chili 0 ízlés szerint