Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszos créme brulée

Kókuszos créme brulée
Kókuszos créme brulée
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Férjem mondása: "Ne süssél Evetke, mert mindent megeszünk."

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Aki nem félti az alakját és szereti a finom nyalánkságokat.


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A habtejszínt felverjük.
  2. Hozzákeverjük a többi összetevőt.
  3. A krémet szuflés tálakba töltjük.
  4. Előmelegített sütőbe tesszük, egy vízzel teli tepsiben úgy, hogy legalább 3/4-ig ellepje a formákat.
  5. Megsütjük.
  6. Kivéve őket a tetejükre szórjuk a barna cukrot és konyhai fáklyával rákaramellizáljuk azt.

  • sütési hőfok: 120°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: szuflé sütő cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 288
elküldve: 0
receptkönyvben: 64
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: francia
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kókuszos égetett krém, kókuszos katalán krém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

511
habtejszín 200 ml
kókusztej 200 ml
cukor 10 dkg
vaníliaaroma 1 teáskanál
kókusz aroma 5 ml
tojássárgája 5 db
kókuszreszelék 5 ek
barna cukor 4 ek