Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszos eperkrémleves

Kókuszos eperkrémleves
Kókuszos eperkrémleves
25 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy vidám színű, frissítő, könnyed leves, ami nagyon egyszerűen elkészíthető akár szorgos gyermek kezek által is. ;)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kókuszt, cukort és a tejet összeforraljuk, majd hagyjuk kihűlni.
  2. Ezt követően leszűrjük, és a kókuszból alaposan kinyomkodjuk a tejet, én van hogy benne hagyom a kókuszdarabokat is, de ha kivesszük, attól még sütibe tökéletesen használható, tehát kidobni nem kell akkor sem.
  3. Az epret megmossuk, leszárazzuk, és néhány szép darabot félreteszünk levesbetétnek.
  4. A kihűlt kókusztejet az eperrel összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a joghurtot, és simára keverjük.
  5. Hűtőbe tesszük pár órára. Tálaláskor friss eperdarabokkal dúsítjuk, és megszórjuk egy kis kókuszreszelékkel is a tetejét, még hidegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 419
elküldve: 1
receptkönyvben: 65
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

SüniSüti

Mióta szakács: 2014.04.25.
80 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: leves

egyéb elnevezések

eperkrémleves, eperkrémleves kókusszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

581
tej 5 dl
kókuszreszelék 7 dkg
eper 50 dkg
gyümölcsjoghurt 2 dl
cukor 2 ek