Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszos-karamellás banánnyársak

Kókuszos-karamellás banánnyársak
Kókuszos-karamellás banánnyársak
20 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyümölcs is, édesség is! Mi kell még?! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hurkapálcikákat 4 felé törjük.
  2. A banán héját leszedjük, és vastagabb karikákra vágjuk.
  3. A nyársakra huzogatjuk (kb. 3 db egy nyárs).
  4. Egy tálban a kókuszreszeléket összekeverjük a tortadarával.
  5. Egy serpenyőbe tesszük a cukrot, és elkezdjük olvasztani, karamellizálni. (Vigyázzunk, nehogy oda égjen és arra is, hogy ha levesszük a tűzről, elég hamar sűrűsödik, majd szilárdul.)
  6. Ha megolvadt a cukor, akkor a nyársakat beleforgatjuk, majd utána a kókuszreszelékbe. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 375
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: tízórai, uzsonna
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

nyárson sült banán, sült banán karamellbundában, bundás banán

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

377
banán 5 db
kókuszreszelék 8 dkg
cukor 5 ek
színes cukorka 5 ek