Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszos végű hókifli

Kókuszos végű hókifli
Kókuszos végű hókifli
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem muszáj kókuszt rakni a végére, ez az én ötletem volt. :)

Én sima csokiba mártva is szoktam, kókuszosan, és teljesen csokiba mártottan is finom.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az alapanyagokat jól összedolgozzuk.
  2. Ezután formába tesszük a tésztát (hókifli forma), és máris süthetjük.  Akkor jó, ha már egy kicsit megpirult.
  3. A végüket olvasztott csokiba mártjuk, és meghempergetjük kókuszban.

 

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 30 961
elküldve: 13
receptkönyvben: 432
elkészítve: 17/23
Facebookon megjelent: -

szakács

pribipetra

Mióta szakács: 2011.12.21.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
kategória: aprósütemény
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
alkalom: karácsonyi édességek
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

banánkifli, vaníliás kifli, kókuszvégű hókifli, vaníliás patkó

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

406
finomliszt 25 dkg
rétesliszt 25 dkg
margarin 25 dkg
kókuszreszelék 20 g
tojás 2 db
porcukor 15 dkg
sütőpor 0.5 csomag
vaníliás cukor 2 csomag
tej 1 dl
csokoládé 5 dkg