Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszpalacsinta kókuszfagyival

Kókuszpalacsinta kókuszfagyival
Kókuszpalacsinta kókuszfagyival
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vendégeket vártunk, és ezzel a desszerttel leptem meg őket.

hozzávalók / 4 adag

palacsintához

krémhez

tetejére

sütéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

palacsintához

  1. A liszttel összevegyítjük a kókuszreszeléket. Majd simára keverjük a tejjel és a tojássárgájával. Legalább egy órára félretesszük. Az idő elteltével, ha nagyon besűrűsödik, egy pici tejet még lehet utánatölteni.
  2. Közvetlenül sütés előtt a tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a palacsintatésztához keverjük. A habos masszából kb. 8 db palacsintát sütünk.

krémhez

  1. A pudingport összekeverjük a kevéske kókuszreszelékkel, a cukorral, majd felöntjük tejjel. Folytonos keverés mellett besűrítjük. Langyosra hűtjük.
  2. A langyos palacsintákat megtöltjük a a pudinggal, és tetszőleges formájúra hajtjuk.

tetejére

  1. A megtöltött palacsintákat tányérra helyezzük, rátesszük a fagylaltot, és megszórjuk csokireszelékkel vagy bármilyen csokis dekorral. Így tesszük asztalra.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 368
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
431 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: palacsinta
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

extrán kókuszos palacsinta, pudingos palacsinta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

661
finomliszt 15 dkg
kókuszreszelék 5 dkg
tojás 1 db
tej 6 dl
vaníliás pudingpor 1 tasak
cukor 3 ek
kókuszreszelék 1 ek
tej 5 dl
vanília fagylalt 20 dkg
csokoládéforgács 8 teáskanál
napraforgó olaj 4 ek