Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókusztejes gombás tészta

Kókusztejes gombás tészta
Kókusztejes gombás tészta
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy délkelet-ázsiai recept kicsit magyaros változata. Az eredeti receptben garnélarákot használnak, ezt én virslivel helyettesítettem. Azoknak is ajánlom, akik ezidáig tartózkodóak voltak az ázsiai ételekkel szemben.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon a vöröshagymát és a fokhagymát üvegesre pirítjuk, majd rászórjuk a cayenne borsot és a fűszerpaprikát. Majd beletesszük a felkarikázott virsliket, kicsit megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát.
  2. Hagyjuk, hogy egy kicsit összeessen a gomba, majd ráöntjük a kókusztejet. Jól összekeverjük, és hozzáadjuk a Thai halszószt, a szójaszószt és egy csipet sót. Ezt jól összekeverjük.
  3. A gázt kis lángra tesszük, és fedő alatt 15 percig hagyjuk rotyogni, időközönként keverünk rajta.
  4. Tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 781
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

La fée de cuisine

Mióta szakács: 2014.06.16.
122 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
receptverseny: Pasta al dente - receptverseny a Barillával!
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás-virslis tészta, kókusztejes-gombás szósz

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

706
napraforgó olaj 200 ml
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 5 gerezd
cayenne bors 2 csipet
fűszerpaprika 1 teáskanál
virsli 150 g
gomba 250 g
kókusztej 250 ml
Thai halszósz 4 ek
szójaszósz 2 ek
1 csipet