Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbásszal sajttal töltött gombafejek paradicsommal és krumplival

Kolbásszal sajttal töltött gombafejek paradicsommal és krumplival
Kolbásszal sajttal töltött gombafejek paradicsommal és krumplival
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom étel, és a munka javát a tűzhely végzi el.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megmossuk, törzsüket eltávolítjuk, berakjuk egy nagy nyél nélküli serpenyőbe. Középre kerülnek a krumplik és a paradicsom, a szélére pedig a koktélparadicsom.
  2. Öntünk rá kevés vizet és olajat. Fűszerezzük. Lefedjük, és a tűzhelyen pároljuk 15 percig.
  3. Közben vágunk 11 szelet kolbászt, és lereszeljük a sajtot.
  4. Majd megforgatjuk a zöldségeket, a gombára teszünk 1-1 szelet kolbászt, újra fűszerezzük, és fedő nélkül berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe, légkeverésen újabb 15 percig. Ezután a gombákra szórjuk a sajtot, és visszatesszük a sütőbe 10 percre.
  5. Tálaláskor a tányérra szedjük a zöldségek felét, dekoráljuk petrezselyemlevéllel és chilivel. A tányérra locsolunk szaftot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 668
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Kolbásszal sajttal töltött gombafejek sült paradicsommal parázskrumplival, töltött gomba

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

547
gomba 11 közepes db
csípős kolbász 15 dkg
parázskrumpli 20 dkg
paradicsom 1 közepes db
koktélparadicsom 10 db
füstölt sajt 3 dkg
olívaolaj 1 ek
víz 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 4 csipet
petrezselyem 2 szál
chili 2 db