Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbásszal töltött karaj Csilla konyhájából

Kolbásszal töltött karaj Csilla konyhájából
Kolbásszal töltött karaj Csilla konyhájából
140 perc / előkészület: 20 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen köret illik hozzá. Én most rizzsel tálaltam, és paradicsommal díszítettem.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karaj közepébe, hosszában lyukat fúrunk, és beletesszük a kolbászt.
  2. A húst besózzuk, magyaros fűszerrel bedörzsöljük.
  3. Mély jénai tálba kevés olajat öntünk, beletesszük a húst, fóliával letakarva 180 fokon 2 órán keresztül sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 389
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lángolt kolbásszal töltött karaj, kolbászos sertéskaraj, lángolt kolbásszal töltött karaj

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

616
sertés rövidkaraj 1 kg
lángolt kolbász 10 dkg
magyaros fűszerkeverék 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
0 ízlés szerint