Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival

Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival
Kolbász hurka tarjával céklával és krumplival
50 perc / előkészület: 5 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem csak télen fogyasztható.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászt és a hurkákat megszurkáljuk, betesszük egy zsíros serpenyőbe, ráhelyezzük a tarját, mellé a hasábra vágott krumplit és a szeletelt céklát. Sózzuk, borsozzuk, a céklára szórunk még köménymagot is. Letakarjuk egy alufóliával, s 180 fokra előmelegített sütőbe rakjuk.
  2. Időnként megforgatjuk, s meglocsoljuk. A vége felé levesszük a fóliát, locsolunk rá sört, s pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 101
elküldve: 1
receptkönyvben: 30
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

disznóságok tarjával sült céklával és krumplival, kolbász hurka és tarja céklával és krumplival sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

549
sütnivaló kolbász 10 dkg
májas hurka 10 dkg
véres hurka 10 dkg
füstölt-főtt tarja 10 dkg
cékla 2 db
burgonya 3 db
libazsír 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet
csípős fűszerpaprika 2 csipet
köménymag 1 kávéskanál