Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászkrém Klaudia konyhájából

Kolbászkrém Klaudia konyhájából
Kolbászkrém Klaudia konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vénusz receptfüzetben találtam.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Érdemes puhább kolbászt választani, így nem lesz olyan darabos (mint nekem).

Az eredeti receptben az egyik paprika erős.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikák oldalait száraz serpenyőben barnára sütjük.
  2. Zacskóba tesszük, és hagyjuk izzadni 15 percet, ezután lehúzzuk a héját, és kicsumázzuk.
  3. Ezután apróra vágjuk. A kolbász bőrét is lehúzzuk, és azt is apróra vágjuk.
  4. A paprikával és a margarinnal összekeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 10 787
elküldve: 1
receptkönyvben: 126
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Klaudia

Mióta szakács: 2011.07.04.
16 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek, szilveszter
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel
kalória: magas

egyéb elnevezések

paprikás kolbászkrém, kolbászos szendvicskrém, kolbászkrém paprikával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

goblin
goblin Tue, 2012-01-31 10:12

A kolbász bőrét kell apróra vágni? :) Bocsánat a kukacoskodásért. :) Azért majd kipróbálom, köszi!

780
kolbász 10 dkg
margarin 15 dkg
tv paprika 2 db