Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászkrémmel töltött csirkecomb

Kolbászkrémmel töltött csirkecomb
Kolbászkrémmel töltött csirkecomb
55 perc / előkészület: 20 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A férjem töltött combot kért vacsira, de azt mondta, hogy ne azt a hagyományosat süssem, amilyet mindig (mindenki), hanem valami különlegeset. Na, ez lett belőle.

 

hozzávalók / 4 adag

A csirkecombhoz

A körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A parasztkolbász bőrét hosszában bevágjuk és leszedjük, hogy csak a töltelék maradjon.
  2. A töltelékhez adjuk a mustárt, vajat, tejfölt és borsot. (Sót szándékosan nem írtam, mert a kolbász általában önmagában is elég fűszeres.)
  3. A megmosott combok bőrét kézzel megemeljük (felhajtjuk), és az alá töltjük ezt a masszát.
  4. Vékonyan kiolajozunk egy tepsit, majd belefektetjük a combocskákat
  5. 180 fokos sütőben először alufólia alatt  20 percig, majd fólia nélkül pirulásig sütjük.
  6. A káposztát a dinsztelés előtt kimossuk. Majd pici olajon pirospaprikával, borral, borssal és köménnyel megdinszteljük.


 

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 974
elküldve: 1
receptkönyvben: 44
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Sonce

Mióta szakács: 2012.03.04.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött comb, kolbászhússal töltött csirkecomb dinsztelt káposztával, kolbászos csirkecomb párolt káposztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

608
csirkecomb 4 db
lángolt kolbász 20 dkg
mustár 1 ek
vaj 1 tk
tejföl 2 ek
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
savanyú káposzta 0.5 kg
köménymag 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 0.5 dl
napraforgó olaj 1 ek