Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos bableves

Kolbászos bableves
Kolbászos bableves
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban találtam, kicsit változtattam rajta, nagyon finom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. A kolbászhúst kiszedjük a bélből, az újhagymát karikára, a fokhagymát apróra vágjuk.
  3. Zsíron dinszteljük a kolbásztölteléket úgy 5 percet, majd adjuk hozzá az újhagymát, tovább dinszteljük kb. 10 percet, és hozzárakjuk a fokhagymát, fűszerpaprikát, babot, leveskockát (én marha leveskockát használtam) majd fölöntjük vízzel, kb. 30 percet főzzük.
  4. Hozzáöntjük a paradicsomlevet, még 5-10 percet főzzük, majd amikor kész, hozzákeverjük az apróra vágott petrezselyemzöldet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 549
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

bableves másképp, bableves kolbászhússal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

801
vörösbab 30 dkg
sütnivaló kolbász 35 dkg
újhagyma 5 db
fokhagyma 1 gerezd
paradicsomlé 3 dl
leveskocka 1 db
sertészsír 1 ek
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
víz 1.5 l
fűszerpaprika 0 ízlés szerint