Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos csirkemell

Kolbászos csirkemell
Kolbászos csirkemell
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, laktató és nagyon finom. Aki nem szeret sok időt tölteni a konyhában, annak figyelmébe ajánlom :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon hagymát és csípős kolbászt pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet is, sóval, borssal, pici petrezselyemmel, köménnyel és fokhagymával ízesítjük, és teszünk rá egy kis pirospaprikát is.
  2. Amikor a husi kifehéredett, felöntjük egy pici vízzel, és fedő alatt főzzük még kb. 10 percig.
  3. A végén tejfölös habarással sűrűsítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 686
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kolbászos csirke, csirkeragu tejfölösen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

438
napraforgó olaj 3 ek
vöröshagyma 1 db
csípős kolbász 20 dkg
csirkemell filé 40 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
fűszerpaprika 1 ek
víz 3 dl
tejföl 2 ek
finomliszt 1 evőkanál