Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos-hagymás röszti

Kolbászos-hagymás röszti
Kolbászos-hagymás röszti
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lehet sajtot is reszelni bele.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát lereszeljük, besózzuk és állni hagyjuk, amíg a kolbászt vagy sonkát és a hagymát felaprítjuk.
  2. A burgonyát jól kiszorítjuk, hozzáadjuk a tojást, lisztet, kolbászt, hagymát és a fűszereket.
  3. Jól összekavarjuk, és forró serpenyőbe kanalazzuk, kb fél cm vastagon.
  4. Közepes tűzön mindkét oldalát pirosra sütjük.
  5. Nagyon finom ketchuppal.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 704
elküldve: 1
receptkönyvben: 137
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Mikiduc

Mióta szakács: 2011.11.29.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: lángos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

pityipalacs, hagymás-sonkás tócsni, röszti gazdagon

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

872
burgonya 1 kg
finomliszt 5 evőkanál
tojás 3 db
kolbász 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl
ketchup 4 teáskanál