Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos húscipó

Kolbászos húscipó
Kolbászos húscipó
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvencünk a fasírt egy picit újragondolva.:) A fotón reform burgonyafőzelékkel tálalva.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy kisebb tálban tejbe áztatjuk a kis darabokra vágott zsemléket (jó a "Knödel brot" is). A megtisztított hagymát és fokhagymát nagy lyukú sajtreszelőn egy nagyobb tálba lereszeljük (így egyenletes méretű lesz).
  2. A darált húst a lereszelt hagymákkal összekeverjük, befűszerezzük (só, bors, majoranna, paprika őrlemény, petrezselyem (finomra vágva) ).
  3. Ráütjük a 2 tojást a húsos masszára, és a kinyomkodott zsemlékkel összegyúrjuk.
  4. A tepsibe sütőpapírt teszünk, belerakjuk a húsmasszát, középen szétnyitjuk, és belenyomkodjuk a kis szál kolbászt, ezután összezárjuk a tetejét, megkenjük egy kis olajjal, és kb. 1 órát sütjük, amíg piros, ropogós nem lesz.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 149
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 0/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Pancsika

Mióta szakács: 2013.08.11.
41 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

fasírtcipó, kolbásszal töltött húspogácsa, óriás fasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

540
darált sertéshús 70 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
tojás 2 db
zsemle 2 db
tej 1 dl
petrezselyem 1 csokor
fűszerpaprika 1 teáskanál
füstölt pirospaprika 1 teáskanál
himalája só 1 teáskanál
bors 1 kávéskanál
majoranna 1 teáskanál
kolbász 30 dkg
napraforgó olaj 1 teáskanál