Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos krokett Iluskától

Kolbászos krokett Iluskától
Kolbászos krokett Iluskától
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Megpróbáltam a sajtos kroketthez, ha kolbászt is darabolok, milyen lesz az íze, és bevált. Egyszerű, finom, és laktató is!!

hozzávalók / 3 adag

kroketthez

panírozáshoz

sütéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyákat héjastól megfőzzük. Pucoljuk, áttörjük.
  2. Mikor teljesen kihűlt, hozzáadjuk a lisztet, reszelt sajtot, apróra vágott kolbászt, a tojást, sót, őrölt borsot. Összegyúrjuk.
  3. Henger alakúra formázzuk.
  4. Lisztbe, tojásba, morzsába mártjuk. Olajban kisütjük.
  5. Sült hús mellé vagy akár önállóan is tálalhatjuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 034
elküldve: 0
receptkönyvben: 61
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
701 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: köretek
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krokett kolbásszal, sajtos krokett, köret húshoz, kolbászos sajtos krokett

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

lindros
lindros Sun, 2017-12-24 16:19

Tökéletes!
Igaz, hogy nincs benne élesztő, hogy "keljen" :-( , az viszont jó, hogy másnap csak sütni kelljen :-). Te biztosan érted.

ilus74
Iluska / ilus74 Sun, 2017-12-24 17:49

He-he,ez jó!!!!Na ná persze,hogy értem!!!!
Örülök,hogy finomra sikeredett!!! :-))

lindros
lindros Tue, 2017-12-19 12:49

Szia! Köszönöm a gyors választ!
Pénteken készül, szombaton sül. Kellemes ünnepeket!

ilus74
Iluska / ilus74 Tue, 2017-12-19 15:26

Szívesen!Viszont kívánok szeretetben gazdag karácsonyi ünnepeket neked,és családodnak!! :-))

lindros
lindros Tue, 2017-12-19 11:14

Nagyon tetszik a recept! Kérdésem: szerinted egy nappal korábban el lehet készíteni úgy, hogy másnap csak sütni keljen? Gondolok itt arra, hogy a rudacskák másnapig a hűtőben várakoznak.

ilus74
Iluska / ilus74 Tue, 2017-12-19 12:35

Szia!Igen,egész nyugodtan el lehet készíteni,mert nincs benne élesztő....sem más,amitől rosszul sikerülne!
Jó sütést!! :-))

906
burgonya 3 közepes db
finomliszt 5 csapott ek
sajt 5 dkg
kolbász 7 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 1 késhegynyi
finomliszt 3 csapott ek
tojás 1 db
zsemlemorzsa 3 ek
napraforgó olaj 2 dl