Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos krumplileves BackerMantól

Kolbászos krumplileves BackerMantól
Kolbászos krumplileves BackerMantól
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A feleségem éppen várandós és megkívánta a krumplilevest. A kismamának mindent. :) A nagymamám házi sonkadarabbal szokta készíteni, és tesz rá fokhagymás piros rántást is. Attól kicsit sűrűbb lesz.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit és a zöldségeket megpucoljuk és felaprítjuk. A fokhagymát és a vöröshagymát is megpucoljuk, és a vöröshagymát félig bevágjuk.
  2. A kolbászt felkarikázzuk.
  3. Egy edénybe felteszünk vizet, beletesszük a zöldségeket és a kolbászt, és ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Ha megfőtt tálaljuk és tejföllel díszítjük.


 

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 866
elküldve: 3
receptkönyvben: 103
elkészítve: 8/9
Facebookon megjelent: -

szakács

BackerMan

Mióta szakács: 2012.05.19.
39 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
adag: 5 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krumplileves, burgonyaleves kolbásszal, tejfölös krumplileves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

437
kolbász 25 dkg
sárgarépa 3 db
fehérrépa 2 db
burgonya 8 db
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
halványító zeller 1 közepes szár
tejföl 175 g
0 ízlés szerint
víz 2 l