Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos pogácsa kripili konyhájából

Kolbászos pogácsa kripili konyhájából
Kolbászos pogácsa kripili konyhájából
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legegyszerűbb és elronthatatlan pogit kicsit felturbóztam kolbival és zsírral.

hozzávalók / 8 adag

A pogácsához

A tetejére

ajánlat

Sima túró helyett fele vagy egész arányban juhtúróval is el lehet készíteni, akkor a zsír nem kell.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lisztet összemorzsoljuk a margarinnal és a zsírral. Hozzáadjuk a túrót és a sót.
  2. A kolbászt apróra vágjuk, és hozzáadjuk a tésztához, majd jó alaposan kidolgozzuk.
  3. Lisztezett deszkán kinyújtjuk kb. 2 cm vastagra. Ne legyen vékony, mert nincs benne "magasító" anyag! Kisebb szaggatóval kiszaggatjuk.
  4. Megkenjük tojással és megszórjuk köménnyel. Mehet a sütőbe, 175 fokon kb. 20 perc és kész.
  • sütési hőfok: 175°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 417
elküldve: 2
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

kripili

Mióta szakács: 2012.10.02.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: pogácsa
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

túrós-kolbászos pogácsa, pogácsa kolbásszal és túróval, túrós pogi kolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

835
finomliszt 50 dkg
margarin 40 dkg
disznózsír 2 ek
kolbász 20 dkg
tehéntúró 50 dkg
1 ek
tojás 1 db
köménymag 2 kávéskanál