Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos-zöldséges fusilli tészta

Kolbászos-zöldséges fusilli tészta
Kolbászos-zöldséges fusilli tészta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Párom kedvence a "mindent bele" tészta. Íme, itt egy újbb változat!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük.
  2. A zöldséget megpároljuk, majd félidőben a paradicsomot is hozzáadjuk, amit előtte felvágtunk darabokra.
  3. A kolbászt nagyon pici olajon megsütjük, majd a megpárolódott zöldséget hozzáadjuk, és együtt sütjük.
  4. A tejszínt a tejföllel kikeverjük, és ízlés szerint sózzuk, majd ráöntjük a zöldséges kolbászra.
  5. Rottyanásig főzzük.
  6. A tésztát egy nagy tálba tesszük, majd az egész masszát ráöntjük, és alapossan összekeverjük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 760
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos fusilli, zöldséges tészta kolbásszal, tejfölös kolbászos tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1149
fusilli tészta 500 g
kolbász 25 dkg
paradicsom 1 db
mexikói keverék 0.5 kg
főzőtejszín 2 dl
tejföl 450 g
0 ízlés szerint