Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolumbiai aji

Kolumbiai aji
Kolumbiai aji
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az 'aji' egy kolumbiai saláta-féle. Kiváló sült húsok, halak mellé. Kissé krémes állagú. Kolumbiában minden étteremben ajit szokás kirakni az asztalra, mint ízesítő a húshoz, és a köret mellé.

hozzávalók / 2 adag

  • 2 nagy paradicsom
  • 1 közepes szál újhagyma
  • 1 kicsi avokádó
  • 2 kk friss koriander
  • friss chili - ízlés szerint
  • fél/1 lime leve

ajánlat

Húsok, halak, tortilla mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Nagyon apró kockára felvágjuk a paradicsomot, a hagymát, az avokádót, majd meglocsoljuk a lime levével, sózzuk, hozzáadjuk a chilit és a koriandert.
  2. Összekeverjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 992
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

MSEstyle

Mióta szakács: 2013.07.18.
11 recept

receptjellemzők

konyha: dél-amerikai
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

saláta, zöldséges köret grill ételekhez, avokádósaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!