Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Könnyű krumplisaláta retekkel

Könnyű krumplisaláta retekkel
Könnyű krumplisaláta retekkel
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csípős, ropogós, frissítő.
Könnyű, hideg, nyári sali a forró napokra! ;)

hozzávalók / 4 adag

A salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

A salátához

  1. Az apró parázskrumplikat és a retkeket megtisztítjuk, majd cikkekre vágjuk. Az újhagymát vékony karikákra szeljük.
  2. Előveszünk egy tepsit, kevés olívaolajjal kikenjük, beleszórjuk a zöldségeket, egy újabb kis adag olívaolajjal meglocsoljuk, majd fűszerezzük.
  3. Jól összeforgatjuk, és mehet a sütőbe, 180 fokra 40-45 percre. Közben elkészítjük az öntetet.

Az öntethez

  1. A hozzávalókat jól összekeverjük, majd összeforgatjuk az elkészült salátával. 1 órát pihentetjük a hűtőben, majd egy kis petrezselyemmel megszórva fogyasztjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 15
össznézettség: 20 443
elküldve: 1
receptkönyvben: 95
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
957 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

burgonyasaláta

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

371
parázskrumpli 40 dkg
retek 8 db
újhagyma 5 db
olívaolaj 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tejföl 150 g
mustár 1 ek
méz 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint