Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Könnyű mediterrán halas saláta

Könnyű mediterrán halas saláta
Könnyű mediterrán halas saláta
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy munkanap után betértem a diszkontba, a csomagolt salátákat látva jutott eszembe, milyen rég is készítettem ilyesmit. Aztán, hogy rég ettem halat, a többi pedig jött magától, megfogalmazódott bennem a recept.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kibontjuk a halkonzervet, tartalmát egy tábla öntjük. Terméktől függően, lehetnek benne szálkák, illetve gerinc, ezt érdemes ellenőrizni!
  2. Hozzáadjuk a mustárt, majonézt, sót, fokhagymaport, villával összetörjük a halat, masszává keverjük az egészet.
  3. Feltesszük a tojásokat, darabolni fogjuk, ezért ajánlatos keményre főzni.
  4. A masszára öntjük a salátakeveréket, a kukoricát, ráreszeljük a sajtot.
  5. Ha megfőttek a tojások, megpucoljuk őket, és tojásszeletővel daraboljuk, egymás után kétszer, az első szeletelésre merőlegesen a másodikat.
  6. Meglocsoljuk balzsamecettel az egészet, összekeverjük, majd néhány óra hűtés, állás után fogyaszthatjuk is.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 951
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Bogyiséf

Mióta szakács: 2017.08.22.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vegyes saláta, sajtsaláta heringgel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

504
salátakeverék 300 g
hering 170 g
főtt tojás 2 db
csemegekukorica 10 dkg
trappista sajt 10 dkg
mustár 2 ek
majonéz 1 ek
1 kávéskanál
fokhagymapor 1 kávéskanál
balzsamecet 1 ek
citromlé 1 teáskanál