Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Könnyű saláta fügés-mangós balzsamecettel

Könnyű saláta fügés-mangós balzsamecettel
Könnyű saláta fügés-mangós balzsamecettel
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel Amerikában főzök, kicsit "magyarosítanom" kellett a hozzávalókat. Itt a túró elég más, folyik a dobozból, nekem nem kellett tejfölt hozzáadnom. Mivel otthon más, gondoltam egy kis tejföllel ugyanaz az eredmény elérhető, remélem jól sejtem. :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat megfőzzük.
  2. A kukoricát megpároljuk.
  3. A húst felkockázzuk, fehéredésig pirítjuk, majd vízzel felöntjük és 50 percig főzzük.
  4. Mikor a víz elpárolgott, a tejföllel elkevert túrót, valamint az olasz fűszerkeveréket a húshoz adjuk és még 10 percig főzzük, hogy az ízek összeérjenek.
  5. A salátát megtisztítjuk, ízlés szerint balzsamecettel ízesíthetjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 410
elküldve: 0
receptkönyvben: 60
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Cilantro

Mióta szakács: 2011.05.11.
45 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

saláta sertéshússal, sertéshúsos saláta, sertéshúsos saláta kukoricával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

412
csemegekukorica 15 dkg
fejessaláta 1 közepes db
tojás 4 db
balzsamecet 1 teáskanál
ezersziget öntet 1 teáskanál
olasz fűszerkeverék 0 ízlés szerint
tehéntúró 5 dkg
tejföl 1 ek
sertéshús 40 dkg