Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Korbáčiky sajtos csirkemell

Korbáčiky sajtos csirkemell
Korbáčiky sajtos csirkemell
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a sajtot, újabban a füstölt korbáčiky a kedvencem. A képen látható köret hajdinakása.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet két vékony szeletre vágjuk. Grillfűszerrel megszórjuk, majd kicsit hagyjuk átjárni a fűszer által.
  2. Néhány csepp olívaolajon elkezdjük sütni, mikor megpuhult a hús, akkor rászórjuk először az edámi reszelt sajtot, majd a korbáčiky csíkokból is tegyünk 4-5 szállal, ízlés szerint akár többet is.
  3. Szórjuk meg szezámmaggal és a napraforgóval.
  4. Majd tegyük rá a fedőt, és kapcsoljuk le a lángot.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 836
elküldve: 0
receptkönyvben: 82
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Myazs

Mióta szakács: 2010.06.22.
45 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: szlovák
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kétsajtos csirkemell, füstölt sajtos csirke, magos csirke sajtosan

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

483
csirkemell filé 1 db
füstölt sajt 5 dkg
edami sajt 10 g
szezámmag 1 teáskanál
napraforgómag 1 teáskanál
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 csepp