Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Koreai színes mángold saláta

Koreai színes mángold saláta
Koreai színes mángold saláta
8 perc / előkészület: 5 perc főzés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az utóbbi időben fedeztem fel itt a mángoldot, és mivel szeretem a keleti konyhát, így egy koreai recept alapján készítettem el. Nagyon finom, gyönyörű színes, rengeteg vitamint tartalmaz, és egyszerű az elkészítése is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Aki sósabban szereti, adjon hozzá még saját ízlés szerint.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy fazék sós vízben 3 percig főzzük a mángoldot, majd azonnal vagy jeges vizes vagy hideg vizes tálba rakjuk, és lehűtjük. Kifacsarjuk belőle a vizet alaposan, majd 3-4 cm-es darabokra szeleteljük fel.
  2. A többi hozzávalót összekeverjük, és a mángoldhoz adjuk.
  3. Összeforgatjuk, hogy a levelek összeérjenek a finom szósszal, és már kész is.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 1 495
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

mángold saláta, koreai saláta, színes mángold saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

29
mángold 20 dkg
alaplé 6 ml
fokhagyma 1 gerezd
szezámmag 1 ek
szezámolaj 1 teáskanál
2 csipet
bors 1 csipet