Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Korianderes gomba okrával

Korianderes gomba okrával
Korianderes gomba okrával
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy hagyományos észak-indiai recept. Gyorsan elkészíthető, hagyományosan indiai lepénykenyeret és natúr joghurtot kínáljunk hozzá. Persze rizzsel is finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az okrát egy kevés forró olajban pár perc alatt elősütjük, hogy eltávozzon teljesen a ragacsos fehér leve.
  2. A hagymát finomra vágjuk, és a felforrósított gheen üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, apróra vágott chilit és gyömbérpasztát. A római köményt hozzáadjuk, és ha már kipattogott, a feldarabolt paradicsomot is. Majd jöhet hozzá a gomba is.
  3. Sózzuk, fűszerezzük garam masalaval, kevés kurkumával, hozzákeverjük az okrát is. Lefedjük, és készre főzzük. Összedaraboljuk a friss koriandert, és megszórjuk vele.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 498
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
125 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

okra gombával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

146
csiperkegomba 500 g
okra 500 g
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 5 gerezd
gyömbér 5 cm
paradicsom 1 közepes db
ghee 2 ek
római kömény 1 teáskanál
chili 3 db
garam masala 1 teáskanál
1 teáskanál
koriander 1 csokor
kurkuma 1 kávéskanál