Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Körtés-bogyós crumble

Körtés-bogyós crumble
Körtés-bogyós crumble
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy reggeli alternatíva, amit más gyümölcsökkel is elkészíthetünk. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Langyosan is ehetjük, de hidegen is nagyon jó :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mogyorókat felaprítjuk, összekeverjük a zabpehellyel, a cukorral, a fűszerekkel, végül összemorzsoljuk a margarinnal.
  2. A körtét apró kockákra vágjuk, beletesszük az edénybe, majd rá a lecsöpögtetett vagy fagyasztott gyümölcsöket, végül a morzsánkat is rászórjuk.
  3. Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, amíg jó ropogós nem lesz a teteje.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 570
elküldve: 0
receptkönyvben: 80
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

pipőke

Mióta szakács: 2015.05.08.
40 recept

receptjellemzők

konyha: angol
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

morzsasüti, őszi crumble

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

427
zabpehely 45 g
törökmogyoró 45 g
margarin 40 g
kókuszcukor 0.5 ek
fahéj 1 kávéskanál
szegfűszeg 1 csipet
himalája só 1 csipet
körte 100 g
erdei gyümölcs mix 100 g