Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémes bögrés

Krémes bögrés
Krémes bögrés
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A bögrés süti nálunk egy alap, nagyon sokszor ezt variálom mindenfélével.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat, a sót, a vaníliás cukrot, a sütőport, és a cukrot elkeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, olajat és tejet. Ezekkel is jól összekeverjük. Majd a kakaóport és diót is hozzáadjuk, és ismét jól elkeverjük.
  2. Egy tepsit kikenünk olajjal és a zsemlemorzsával beterítjük, majd beleöntjük a masszát.
  3. Megsütjük.
  4. A krémesport elkészítjük, és ha kész a piskótánk, hülés után kettévágjuk és belekenjük a fele krémet, majd ráborítjuk a tetejét, és azt is bevonjuk a krémmel.
  5. A tetejét dekorcukorkával díszítjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 32x22 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 24 278
elküldve: 4
receptkönyvben: 195
elkészítve: 2/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

bögrés krémes, krémes sütemény, krémes

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Tündi301
Tündi301 Sun, 2013-12-01 11:44

Köszönöm a receptet nagyon ízlett a gyerekeimnek és persze a páromnak is!

Ircsike30
Ircsike30 Tue, 2012-11-27 21:02

Köszi a receptet finom lett. Én a krémet házilag készítettem el, nem az üzletit használtam és dekor cukrot nem tettem a tetejére, anélkül is perfekt lett. Lehetőleg kerülöm a "nagyüzemi" alapanyagokat.

1034
cukor 1 bögre
sütőpor 1 csomag
vaníliás cukor 1 csomag
tojás 3 db
1 csipet
finomliszt 2 bögre
napraforgó olaj 1.5 dl
tej 1.5 dl
cukrozatlan kakaópor 3 ek
dió 4 dkg
napraforgó olaj 1 ek
zsemlemorzsa 1 ek
pudingpor 1 tasak
színes cukorka 1 ek