Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémes őszibarackleves fagyival

Krémes őszibarackleves fagyival
Krémes őszibarackleves fagyival
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan kellett valami könnyű levest készítenem, ez nálam általában krémlevest jelent. A fagyi épp előző este készült :), így csak elő kellett vennem a "levesbetétet". Nagyon izgalmas lett a két íz és hőmérséklet kombinációja.

 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A befőttet kevés vízben a mézzel, sóval, borssal 5 percig főzzük.
  2. Utána összeturmixoljuk, és belekeverjük a kevés tejben megáztatott pudingport, majd felöntjük a tej és víz maradékával.
  3. Készre forraljuk, míg a pudingportól kissé krémessé válik.
  4. Tálaláskor a már nem forró, de még meleg levesbe két gombóc csokimárványos vaníliafagyit kanalazunk.

  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 779
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Sanna

Mióta szakács: 2011.08.28.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

mézes-pudingos őszibarackleves fagylalttal, őszibarack-krémleves márványos vaníliafagylattal, őszibarack leves, krémleves, őszibarack,

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

201
őszibarack konzerv 420 g
víz 0.5 l
tej 0.5 l
vaníliás pudingpor 0.5 tasak
méz 0.5 ek
1 csipet
bors 1 csipet
vanília fagylalt 5 dkg