Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémes tökfőzelék csirkefasírttal

Krémes tökfőzelék csirkefasírttal
Krémes tökfőzelék csirkefasírttal
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon sokan szeretik a különböző főzelékeket, mi is így vagyunk ezzel, szerencsére van is belőle választék, ráadásul szükséges a beleinknek is egy jó főzelék!!! :-)))

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

A fasírt elkészítését itt találjátok! 

Ha nem sikerülne elég sűrűre a főzelékünk, csak vegyünk ki belőle keveset, és adjunk hozzá kevés lisztet, amit simára keverünk, majd öntsük bele, és főzzük fel!!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Legyaluljuk a tököt (fagyasztott tökből is lehet). Kinyomkodjuk a levét. A zsírba reszeljük a hagymát, üvegesre pároljuk, meghintjük a fűszerpaprikával, majd rátesszük a tököt, megsózzuk, felöntjük vízzel, kb. 20 percig pároljuk.
  2. A főzőtejszínben simára keverjük a lisztet, majd a tökhöz adjuk. Kevergetve besűrítjük. Hozzáadjuk az apróra vágott kaprot és borsikafüvet. Pici ecettel ízesíthetjük. Fasírttal tálaljuk. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 402
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
712 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tökfőzelék, tökfőzelék fasírttal, ecetes tökfőzelék, tejszínes tökfőzelék

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

328
közönséges tök 1 közepes db
sertészsír 2 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fűszerpaprika 1 kk
0 ízlés szerint
víz 5 dl
főzőtejszín 3 dl
finomliszt 3 ek
borsikafű 1 kávéskanál
kapor 1 teáskanál
ecet 5 csepp