Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémes zöldbabfőzelék

Krémes zöldbabfőzelék
Krémes zöldbabfőzelék
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Van, amikor az ember egyszerűen már nem kívánja a nehéz ételeket. Hát nálunk most ez van, ezért iktattam be egy kis főzeléket is az étrendbe!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztből és olajból készítünk egy rántást.
  2. Beleöntjük a joghurtot és a tejfölt, amit jól kikeverünk, majd hozzáadjuk a sót és pirospaprikát. Ezzel is jól elkeverjük.
  3. Majd beleöntjük a zöldbabot. Elkeverjük, és ha túl sűrűnek találjuk, akkor vízzel higítjuk.
  4. Rottyanásig főzzük, mivel a konzerv zöldbab amúgy is puha. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 23 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 12 280
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldbabfőzelék, joghurtos zöldbabfőzelék, krémes főzelék zöldbabból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

190
tejföl 175 g
joghurt 300 g
napraforgó olaj 1 ek
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
zöldbab 350 g