Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajtos rántott csirkemell

Krémsajtos rántott csirkemell
Krémsajtos rántott csirkemell
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kicsit másként szerettem volna a rántott csirkemellet elkészíteni, és ez a dobozos krémsajt már ott kellette magát egy ideje, így jött az ötlet, hogy bekenegetem vele a husit.

hozzávalók / 3 adag

Az előkészítéshez

A panírozáshoz

A sütéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felvágjuk szeleteke, és nagyon kicsit kiklopfoljuk. Sózzuk,borsozzuk.
  2. A csirkemell szeleteket bekenjük a krémsajttal, és 1 órára hűtőben pihentetjük.
  3. A panírhoz összekeverjük a simalisztet és a kukoricalisztet. A szeleteket előbb ebbe a lisztkeverékbe forgatjuk, majd tojásba, morzsába.
  4. Bő olajban sütjük ki.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 22 994
elküldve: 5
receptkönyvben: 455
elkészítve: 18/31
Facebookon megjelent: -

szakács

Németi Olga

Mióta szakács: 2012.02.06.
105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krémsajtban érlelt csirke rántva, rántott csirkemell krémsajttal, bundázott csirke

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Epper
Epper Wed, 2012-12-12 16:34

Egyszerű, hagyományos, de mégis más. Ki fogom próbálni :)

980
csirkemell filé 1 db
krémsajt 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 2 evőkanál
kukoricaliszt 2 evőkanál
tojás 2 db
zsemlemorzsa 0.5 bögre
napraforgó olaj 2.5 dl