Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajtos rántott gépsonkatekercs

Krémsajtos rántott gépsonkatekercs
Krémsajtos rántott gépsonkatekercs
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szilvi kolléganőm receptje, bejött!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Használhatunk különböző ízesítésű sajtokat, sonka mellett zalait, marhapárizsit, stb. Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az első gépsonka szeletet megkenjük sajtkrémmel, majd egy újabb szeletet helyezünk rá, amit szintén megkenünk sajttal. Ez utóbbi azért kell, hogy az összetekeréskor összefogja a sonkát.
  2. Lisztbe, tojásba, majd kukoricadarába forgatjuk a tekercseket. A kukoricadarától ropogósabb, sima zsemlemorzsát használva puhább változatot kapunk.
  3. Bő olajban rövid ideig sütjük addig, míg szép aranysárga nem lesz a panír.
  4. Ki lehet próbálni zalaival, marhapárizsival is, használhatunk különböző ízű tömlős és kockasajtokat is! Bátran kísérletezzünk!
  • elkészítettem: 19 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 613
elküldve: 3
receptkönyvben: 183
elkészítve: 12/12
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: tapas
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott sonkatekercs, bundázott krémsajtos sonkatekercs, krémsajttal töltött sonkatekercs panírban

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

István125
István mester / István125 Fri, 2013-12-06 19:56

Kedves Judit!
Remélem ízleni fog! Ha még aktuális, akkor azt javaslom, hogy fele-fele arányban készítsd zsemlemorzsával és kukoricadarával! Úgy értem, hogy az egyik tekercset zsemlemorzsával, a másikat kukoricadarával készítsd el! Így meglátod, hogy melyik jön be nektek leginkább!
Üdvözlettel: István

644
gépsonka 30 dkg
tömlős krémsajt 10 dkg
tojás 1 db
finomliszt 1 bögre
kukoricadara 1 bögre