Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajtos szőlősaláta

Krémsajtos szőlősaláta
Krémsajtos szőlősaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom gyümölcssaláta. Ha a szőlőszemek túl nagyok, vágjuk ketté a szemeket.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szőlőt megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk.
  2. A krémsajtot a tejföllel, cukorral és a vanília kivonattal simára kavarjuk.
  3. A krémhez kavarjuk a szőlőt és a durvára vágott diót. Lefedve, kb. 8 órára betesszük a hűtőbe.
  4. Kivesszük, megszórjuk a barna cukorral, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 077
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

szőlős gyümölcssaláta, szőlős-diós saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

512
szőlő 250 g
kékszőlő 250 g
krémsajt 75 g
tejföl 75 g
cukor 2 ek
vanília kivonat 0.5 kávéskanál
dió 40 g
barna cukor 1 teáskanál