Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajtos-vargányás csirkemellcsíkok

Krémsajtos-vargányás csirkemellcsíkok
Krémsajtos-vargányás csirkemellcsíkok
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Annyira finomra sikeredett az az étel, hogy egymás után 3 vasárnap ez volt az ebédünk, köret nélkül salátával.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejszínt a krémsajttal, a tojással, darált szárított gombával kikeverjük, majd hozzáadunk 5 ek. lisztet, és csomómentesre keverjük.
  2. A csirkemellet szélesebb csíkokra vágjuk, mindkét oldalát megsózzuk, megforgatjuk a maradék lisztben, majd a krémsajtos masszába mártjuk, és forró olajban, közepes hőmérsékleten, mind a két oldalát átsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 1 162
elküldve: 1
receptkönyvben: 77
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bundázott csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

656
csirkemell filé 80 dkg
tömlős krémsajt 20 dkg
főzőtejszín 2 dl
tojás 2 db
finomliszt 7 ek
0 ízlés szerint
vargánya gomba 2 dkg