Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajtos zellerkrémleves

Krémsajtos zellerkrémleves
Krémsajtos zellerkrémleves
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a zellert, a fokhagymát és a krémleveseket.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pucoljuk meg a zellert és a hagymát, daraboljuk fel őket.
  2. Kis olajon pároljuk meg a hagymát egy kis sóval és borssal. Dobjuk rá a zellert, a fokhagymát, öntsük fel fél liter vízzel, dobjuk bele a leveskockát és főzzük, amíg meg nem puhul.
  3. Turmixoljuk le a levest, adjuk hozzá a krémsajtot. Melegítsük össze még egyszer.
  4. Tálaljuk pirított baconnel és aprított petrezselyemmel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 951
elküldve: 4
receptkönyvben: 29
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Neeta

Mióta szakács: 2013.05.05.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 3 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zellerkrémleves, zellerkrémleves krémsajttal, hagymás-krémsajtos zellerkrémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

118
zeller 1 közepes db
tömlős krémsajt 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
leveskocka 1 db
víz 5 dl