Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajtos zöldségragu

Krémsajtos zöldségragu
Krémsajtos zöldségragu
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Köretként sült húsokhoz, fasírthoz, de önmagában is finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karalábét, burgonyát, sárgarépát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, megmossuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A bacont kockákra vágjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk. Hozzáadjuk a bacont, karalábét, burgonyát és sárgarépát, kb. 5 percig dinszteljük. Felöntjük a levessel és a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük.
  3. Felfőzzük, és közepes hőfokon, lefedve közben meg-megkevergetve, kb. 20 perc alatt készre főzzük.
  4. A zöldségekhez keverjük a krémsajtot és a parmezánt. Felolvasztjuk benne. Hozzákeverjük a petrezselymet és a metélőhagymát. Sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 8 208
elküldve: 3
receptkönyvben: 102
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1940 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vegyes zöldköret, sajtos zöldségtál

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

441
karalábé 1 nagy db
sárgarépa 100 g
burgonya 250 g
vöröshagyma 0.5 közepes db
bacon 30 g
napraforgó olaj 1 ek
főzőtejszín 100 ml
zöldség alaplé 100 ml
krémsajt 100 g
parmezán sajt 5 g
petrezselyem 1 ek
metélőhagyma 0.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint