Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajttal töltött csibe/pulykacomb

Krémsajttal töltött csibe/pulykacomb
Krémsajttal töltött csibe/pulykacomb
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjuk 200°C-ra.
  2. A csibe/pulyka combokat sózzuk, borsozzuk és megkenjuk a krémsajtal. Annyit tegyünk bele, hogy kényelmesen fel tudjuk tekerni!
  3. Feltekerjük és megtűzzuk fogpiszkálóval/hústűvel.
  4. Kikent tepsibe vagy jénai tálba rakjuk.
  5. Betesszük a sütőbe, és sütjük 30-40 percet, amíg szép ropogós nem lesz.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 270
elküldve: 0
receptkönyvben: 77
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krémsajtos csirke és pulykacombok, krémsajttal töltött pulyka és csirkecombok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

699
csirkecomb 8 db
krémsajt 200 g
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint