Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krumpliágyon sült fűszeres csirkeszárny

Krumpliágyon sült fűszeres csirkeszárny
Krumpliágyon sült fűszeres csirkeszárny
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik vasárnapi ebédünk volt.

Bármely napra is ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

Hús+zöldségek:

Pác:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, megmossuk. Kisebb kockákra vágjuk. A tepsit zsírral kikenjük. Rátesszük a megsózott krumplit.
  2. A csirkeszárnyat megtisztítjuk, szárnyvégeket levágjuk, majd megmossuk. A fűszerkeverékkel bedörzsöljük.
  3. Rátesszük a krumplira, alufóliával betakarjuk, és kb. 50 percig 210 fokon sütjük.
  4. Közben a krumplit megmozgatjuk, és a szárnyakat is megfordítjuk. A zöldségkeveréket az étolajon megpároljuk. A krumpli és a szárny közé tesszük.
  5. A páchoz valókat elkeverjük, a szárnyakat bekenjük, és további 10 percig sütjük fólia nélkül. Jó étvágyat kívánok hozzá!
  • sütési hőfok: 210°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 23×38 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 222
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
295 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
receptverseny: Heinzegj kedvenc grill ételeddel!
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ketchupos hús, fűszeres csirkeszárny

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

483
csirkeszárny 70 dkg
burgonya 70 dkg
0 ízlés szerint
mexikói keverék 20 dkg
szárnyas fűszerkeverék 1 ek
sertészsír 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
olívaolaj 2 ek
ketchup 2 ek
cukor 1 csipet
fekete bors 1 késhegynyi