Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krumplifőzelék babérral

Krumplifőzelék babérral
Krumplifőzelék babérral
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyors és finom, kicsit savanykás ízű főzelék.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kisebb méretű krumplikat lehámozunk, és karikákra vágjuk.
  2. Annyi vízben tesszük fel főni, hogy éppen ellepje. Fűszerezzük.
  3. Ha megfőtt, a tejfölt elkeverjük a liszttel, és behabarjuk a főzeléket. Még egyszer felforraljuk.
  4. Tálalhatjuk pl. egyben sült fasírozottal.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 39
össznézettség: 58 174
elküldve: 6
receptkönyvben: 123
elkészítve: 15/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

savanyú krumplifőzelék, burgonyafőzelék, babérleveles krumplifőzelék

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

balintmonika
balintmonika Fri, 2015-02-27 09:22

Szeretek nagyon hétköznapi ételeket millió variációban elkészíteni.Ebben volt segítségemre a fenti recept.Jól laktunk vele-no meg a fasírozottal,ami mellé készült.

292
burgonya 1 kg
tejföl 250 g
finomliszt 2 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 5 db