Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krumplis-húsos egytálétel gluténmentes

Krumplis-húsos egytálétel gluténmentes
Krumplis-húsos egytálétel gluténmentes
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mediterrán konyha egyik finom étele.
Anyósomtól tanultam a párom nagy örömére.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Amilyen egyszerű, annyira finom, gyors és laktató.
Aki szereti, kenyérrel is eheti.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, megtisztítjuk, kockákra vágjuk (kb. 2x2 cm).
  2. Egy fazékban felforrósítjuk az olajat, rádobjuk a húst, és pirítjuk.
  3. Közben megpucoljuk a krumplit, megmossuk.
  4. A húst időnként megkeverjük, mikor már pirul, ráöntjük a fehérbort.
  5. Így rotyogtatjuk a húst fedő nélkül, amíg a krumplikat felkockázzuk.
  6. Amikor a fehérbor már majdnem elfőtt, hozzáadjuk a krumplit, a babérlevelet és a felkarikázott paradicsomot.
  7. Sózzuk ízlés szerint, annyi vízzel felöntjük, amennyi ellepi.
  8. Készre főzzük -kb. 20-30 perc (amíg a krumpli meg nem puhul).
  9. Tálalás előtt parmezánt reszelünk rá.

  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 181
elküldve: 0
receptkönyvben: 154
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Cafika

Mióta szakács: 2010.06.20.
156 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borjúhúsos-krumplis egytál, sertéshúsos-burgonyás egytál

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

387
sertéshús 0.5 kg
burgonya 0.5 kg
babérlevél 3 db
paradicsom 1 db
olívaolaj 4 ek
fehérbor 1.5 dl
0 ízlés szerint