Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krumplis lecsó császárszalonnával

Krumplis lecsó császárszalonnával
Krumplis lecsó császárszalonnával
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lecsó forever. A csípős lecsó kedvelőinek.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát feldaraboljuk, a szalonnát, a sonkát, és a krumplit (pucolás után) kockára vágjuk, a kolbászt felszeleteljük. A paprikákat karikára vágjuk, a paradicsomokat nyolcadoljuk.
  2. Olajon megsütjük a szalonnát és a sonkát, majd hozzáadjuk a hagymát, megdinszteljük.
  3. Majd jönnek a paprikák, a krumpli, végül a paradicsom.
  4. Amikor már csaknem megfőtt, beletesszük a kolbászt is.
  5. Elzárjuk a tűzhelyt, s hagyjuk, hogy hőtartással még rotyogjon, majd tálalunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 805
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

krumplis lecsó füstölt sonkával, lecsó krumplival, burgonyás lecsó szalonnával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

327
vöröshagyma 2 nagy db
fokhagyma 1 gerezd
lecsópaprika 0.5 kg
hegyes erős paprika 1 db
chili 2 db
burgonya 1 db
paradicsom 4 nagy db
császárszalonna 5 dkg
sonka 10 dkg
csípős kolbász 10 dkg
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 1 ek
fekete bors 1 kávéskanál
napraforgó olaj 1 ek